Proroci a já aneb pár slov o blízké budoucnosti lidstva, což neznamená ani 2 roky, ale ani více než 200 let. Mimochodem, osídlení Marsu se ruší …

Rok 2018 končí, přichází rok 2019. A je zvykem blahopřát k Novému roku jen to nejlepší pro nejbližší a sobě, zkratka nekonečně hodně všeho dobrého.
Já ale nic dobrého lidstvu přát nemohu, nejde to. Vzhledem k mé těsné propojenosti s Hebrejskými proroky, představím části lidstva mluvící česky, co se blíží k nám všem a to rychlým tempem.
Moc do hloubky nepůjdu, neboť nesmím prozradit všechno, ani podrobně.
Tak tedy, nastává rok 2019, ve kterém se přetrhne věnec. Je velice specifický, i když je na pohled podoben věnci z kytek.
Touto událostí začínají zcela jiná období a časy, než ta co známe. Těchto období bude pár a všechna je spojuje neskutečný děs – utrpení tak velké, že bude srovnatelné s trápením Židů ve vyhlazovacích táborech nacistů nebo jiných národů v lágrech Sovětů.
Již ke konci prvního období ze života lidí úplně zmizí většina moderních vymožeností civilizace jakožto doprava: letadla, vlaky, automobily (lodě ne), telefony včetně mobilních, televizní a rozhlasové vysílání. Žádné blogy, sociální sítě a žádný internet. Přijde řada taky na elektřinu. Nezůstane „kámen na kameni“ v průmyslu a vědě. Úplně se zhroutí uspořádání států – žádná ochrana svých občanů či poddaných, žádné sociální podpory, také důchody žádné. Během prvního a druhého období zmizí nynější zdravotní péče a průměrný věk života člověka se sníží na nějakých 30 (možná 40) let, taky z důvodů nemocí.
Hordy zločinců budou terorizovat obyvatelstvo, které ve velkém začne opouštět města. Bez vody tekoucí z kohoutků a bez elektřiny je totiž život v patrech zhola nemožný.
Nobelova cena míru se rozloučí s lidstvem.

Slepí vůdci národů, spolu se svými pseudomoudrými poradci, zavedli obyvatele Země do slepé uličky a řeší, mimo jiné, klimatické změny. Jsou to pošetilci. Mysli si, že rozpoznali skutečnou hrozbu. Kdepak.
Každý, kdo tohle to přečte a k tomu má v sobě víru k pochopení, ať uvěří, ať ví, že rok 2019 je začátkem hrůzy, avšak nic se neodehraje skokově. Skoro nikdo nic nebude tušit předem a podle jednoho velikého Pravidla, majícího sílu Zákona, vše špatné v životě jednotlivce a i lidstva nastává a dále se stupňuje nečekaně.
V tomto smyslu hledejte podobu z doby nacistů a Mnichovské dohody. Něco se tušilo, o něčem se šuškalo, ale dopadlo tak jak mělo dopadnout, jako blesk z čistého nebe. Nebo rozpad impéria Sovětů, který se stal, jakoby mávnutím kouzelného proutku. Přitom, nikdo nic takového nepředpokládal.

Říkám Pravdu, nevykládám tu žádné náboženské žvásty.

Komentáře

Nejnovější příspěvky mohou být špatně srozumitelné bez přečtení předcházejících